Storm & Schade

Tijdens stormwind kan aanzienlijke schade ontstaan aan gebouwen en bijgebouwen. Deze schade kan bestaan uit schade aan daken, muren, gevels, schuttingen, schilderwerk, tuinen en of overige zaken waarvoor u zo zuinig op bent.

Door onze partnerbedrijven verzorgen wij direct en tegen vaste lage prijzen herstel van deze schade. Onze partnerbedrijven bestaan uit aannemers, schilders, stucadoors, dakdekkers, loodgieters, metselaars, timmermannen en vele, vele andere vakgebieden.

Speciaal voor Storm & Wind hebben wij bij onze partnerbedrijven weten te bereiken dat het standaard eigen risico bij een stormschade voor rekening van het herstelbedrijf komt. Met andere woorden; het standaard eigen risico wat door uw maatschappij in mindering wordt gebracht op het uit te keren schadebedrag, wordt u door het herstelbedrijf terug betaald. Vraag naar de voorwaarden van deze aktie.

Indien door uw verzekeringsmaatschappij al een expert of herstelbedrijf is benoemd of een uitkering is vastgesteld, kunnen wij als Storm & Schade u van dienst zijn bij het inschakelen van een eigen expert die voor u het vastgestelde bedrag beoordeeld of zelfs zelf vaststeld.

Volgens de polisvoorwaarden van bijna alle verzekeraars in Nederland heeft u recht op het inschakelen van een eigen expert op kosten van de verzekering. Met andere woorden; u kan zich laten bijstaan door een eigen expert die alleen uw belang behartigd en dit is nog gratis ook! Dit heeft als grote voordeel dat u verzekerd bent van de deskundigheid en specialisme waarover ook de verzekeringsmaatschappij beschikt.

Wilt u hierover meer weten, neem dan contact met ons op zodat wij u over de grote voordelen verder kunnen informeren. Is er al een herstelbedrijf door de verzekeringsmaatschappij ingeschakeld, adviseren wij u dit voorlopig te annuleren en het advies van uw eigen expert af te wachten. In een dergelijk geval kan een noodreparatie al afdoende zijn. Een eigen expert levert u in de praktijk vaak vele honderden tot duizenden Euro's op!

Doordat onze partnerbedrijven niet alleen stormschades voor ons herstellen, maar ook een grote hoeveelheid overige schades, zijn hiermee ook andere afspraken gemaakt waarbij u grote voordelen kan genieten.

De voordelen van onze partnerbedrijven:

  • 24 uur per dag staan wij voor u klaar
  • 365 dagen per jaar bereikbaar
  • vaste lage prijzen
  • Alle specialisaties in één netwerk
  • Één noodnummer; 0900-1820 
  • Unieke aktie voor stormschades
  • 100% garantie en 100% Service